DC Batman s Batmobilom 20137825

Kód: PZFSPIN6064628
Značka: Spin Master
€42,36
Skladom (40 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Dodávame do 3 pracovných dní.

Batman je fiktívna postava, superhrdina známy z mnohých komiksových sérií vydávaných spoločnosťou DC Comics a rôznych adaptácií súvisiacich s touto postavou. V Poľsku je známy aj ako "Batman". Táto postava má aj viacero prezývok: Caped Crusader, Dark Knight (Temný rytier) alebo World's Greatest Detective (Najväčší detektív na svete). Popri Supermanovi je Batman jednou z najznámejších komiksových postáv. Jeho poslaním je bojovať proti zlu a pomáhať ľuďom. Udržiava poriadok vo svojom rodnom meste Gotham City. Batman nemá žiadne nadľudské schopnosti a za svoje schopnosti vďačí fyzickému tréningu, unikátnym pomôckam a vozidlám.

Sada obsahuje 30 cm figúrku Batmana a ikonické vozidlo Batmobil. Batman má pohyblivé časti: hlavu, ruky a nohy (vrátane ohybov). Sada je štylizovaná podľa filmu The Batman a má úžasné detaily. Vozidlo je vyrobené z kvalitného čierneho plastu a má 4 pohyblivé kolesá. Strecha Batmobilu sa otvára a vo vnútri je dostatok miesta pre Batmana. Umiestni Batmana do Batmobilu a vydaj sa na nočnú akciu.

Zažite skutočné dobrodružstvo s hrdinom Ligy spravodlivých. Vytvor si vlastné úžasné superhrdinské dobrodružstvá a chráň Gotham City! Rozvíjaj svoju fantáziu a vytváraj si vlastné zábavné scenáre.

Obsah a funkcie sady:

Figúrka Batmana s pohyblivými časťami,
veľký Batmobil s pohyblivými kolesami a otváracou strechou.
Výška figúrky: cca 30 cm

Rozmery vozidla: cca 40 x 19 x 11 cm, priemer kolies cca 8 cm

Vek: 3+

Dodatočné parametre

Kategória: Komiks, film a hry
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.