Domček na hranie LEGO Duplo Spider-Man 10995

Kód: PZFLEG10995
Značka: LEGO
€32,68
Skladom (15 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

So sadou LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man - domček na hranie (10995) sa superhrdinovia od dvoch rokov môžu zapojiť do akcie ako ich obľúbené pavúčie postavy. Inšpirované seriálom Disney+ si deti môžu prehrávať scénky so Spider-Manom, zachraňovať mačiatko, polievať rastlinu čajníkom a potom sledovať, ako rastie.

Stavebnica pre kreatívne batoľatá
Množstvo aktivít pre malých fanúšikov Spider-Mana Sada obsahuje tri figúrky - Spider-Mana, Ghost-Spidera a mačku Bootsie. Súčasťou je aj rastlina, ktorá môže rásť, keď sa na stonku pridajú kocky, pavučina, ktorá sa dá omotať okolo lampáša, rovnako ako v kreslenom filme, a otváracie dvere a okná, ktoré podnecujú malé rúčky k skúmaniu.

Zábava pre celú rodinu
Kocky LEGO DUPLO podporujú neobmedzenú hru, sebavyjadrenie a učenie predškolákov. Umožňujú tiež opatrovateľom a deťom tráviť čas spoločným stavaním a rozvíjaním hry.

Zábava pre malých superhrdinov - predškoláci od dvoch rokov si zamilujú prehrávanie scén zo seriálu Disney+ "Spidey a super priatelia" so sadou LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man - Domček na hranie (10995).
Hra podporujúca predstavivosť - sada obsahuje figúrku Spider-Mana, Ghost-Spidera a mačku Bootsie, rastúcu rastlinu, kanvicu na zalievanie, pavučinu a budovu s otváracími dverami a oknami
Rozvoj zručností - batoľatá využívajú motorické zručnosti na pripevnenie pavučiny k lampe a otváranie okien a dverí. Hranie rolí ako Spider-Man a Ghost-Spider rozvíja schopnosti sebavyjadrenia.
Darček pre fanúšikov Spider-Mana - prekvapte dieťa od dvoch rokov darčekom k narodeninám alebo špeciálnej príležitosti, ktorý bude inšpirovať k tvorivej hre.
Rozmery - sada Spider-Man je 21 cm vysoká, 9 cm široká a 8 cm hlboká, čo poskytuje skvelú zábavu pre malých superhrdinov
Návod krok za krokom - táto sada obsahuje prehľadný obrázkový a digitálny návod v aplikácii LEGO® Builder, takže stavať môžu aj noví fanúšikovia LEGO;br>Učenie hrou - všetky sady LEGO® DUPLO® Marvel sú profesionálne navrhnuté a obsahujú farebné kocky určené pre najmenších a kreatívne prvky, ktoré podporujú voľnú hru a rozvoj detí
Vysoká kvalita - sady LEGO® DUPLO® spĺňajú prísne priemyselné normy kvality. Vďaka tomu môžu batoľatá kocky ľahko uchopiť, spájať a rozpojovať - nezmenené od roku 1969.
Bezpečnosť je kľúčová - kocky a dieliky LEGO® DUPLO® sa rozbíjajú, zahrievajú, stláčajú, krútia a testujú mnohými ďalšími spôsobmi. To zaručuje, že spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy pre deti
Počet prvkov: 1: 25

Vek: 2+

Dodatočné parametre

Kategória: LEGO DUPLO
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.