Hama Školská taška My Gamer 183783

Kód: PZFHAM183783
Značka: Hama
€70,52
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Pre prvé roky vzdelávania

Ľahká školská taška, ideálna pre prvé roky školy. Má ergonomicky tvarovaný chrbát, ktorý zabezpečuje správne držanie tela dieťaťa. Sýte farby a veselý dizajn oslovia každého malého školáka, ktorý bude s ešte väčším nadšením chodiť každý deň do školy.

Pohodlie na každý deň


Polstrovaná školská taška má ergonomicky tvarovaný chrbát, ktorý zabezpečuje správne držanie tela dieťaťa. Sú potiahnuté mäkkým sieťovaným materiálom, vďaka čomu sa školská taška pohodlne nosí. Nepravidelná štruktúra chrbta tašky umožňuje dostatočné prúdenie vzduchu a vetranie chrbta. Pevný hrudný popruh a dvojstupňové nastavenie popruhov znižujú zaťaženie chrbtice a udržiavajú batoh v správnej polohe aj pri predklone. To všetko má pozitívny vplyv na pohodlie pri nosení a správne držanie tela žiaka.

Správne rozloženie hmotnosti


Hlavná komora školskej tašky je vybavená prepážkou, ktorá umožňuje umiestniť najťažšie predmety (napr. knihy) čo najbližšie k chrbtici. Tento oddiel by sa mal používať na učebné pomôcky, ktoré sú v daný deň najťažšie. Tým sa optimálne rozloží hmotnosť na chrbát dieťaťa a zníži sa zaťaženie chrbtice.

Nezabudnite umiestniť najťažšie knihy (alebo iné najťažšie predmety v daný deň) čo najbližšie k chrbtici. Znižuje sa tým pocit váhy a je to zdravšie pre chrbticu.

Stabilizačné popruhy

Nastavenie horného popruhu pomocou stabilizačných popruhov umožňuje optimálne prispôsobenie tašky chrbtu dieťaťa. To v kombinácii s hrudným pásom zmierňuje tlak na chrbticu a zabezpečuje správne držanie tela dieťaťa.

Nezabudnite nastaviť popruhy pomocou horných stabilizačných popruhov tak, aby zodpovedali výške vášho dieťaťa!

Pútavý dizajn

Školská taška sa musí žiakovi predovšetkým páčiť, aby ju rád nosil každý deň do školy. Každý model bol oblečený do šťavnatých farieb, ktoré sa dôsledne kombinujú s veselými, energickými vzormi. Použitá grafika je u najmenších veľmi obľúbená, ale zároveň dostatočne univerzálna na to, aby školská taška verne slúžila počas celých prvých rokov školskej dochádzky.

Skúsenosti získané rokmi

Vďaka dlhoročným skúsenostiam s výrobou školských potrieb Hama vie, aké riešenia použiť, aby bola školská taška nielen pohodlná, ale aj bezpečná pre zdravie dieťaťa.

Vlastnosti výrobku:

Vystužený, ergonomicky navrhnutý chrbát
Dvojstupňové nastavenie popruhov a hrudný pás znižujú tlak na chrbticu a vynucujú si správne držanie tela, čím udržiavajú školskú tašku v správnej polohe.
Hrudný popruh zabraňuje skĺznutiu popruhov z ramien.
Chrbát a popruhy sú polstrované mäkkým, priedušným materiálom pre väčšie pohodlie pri nosení.
Početné reflexné pruhy na prednej, zadnej a bočných stranách tašky zvyšujú viditeľnosť a tým aj bezpečnosť vášho dieťaťa na cestách.Pevná základňa s nožičkami udržiava tašku stabilnú na zemi, zabraňuje jej prevráteniu a chráni obsah pred vlhkosťou a nečistotami.
Veľkoryso dimenzovaná hlavná priehradka s prepážkou, ktorá umožňuje umiestniť najťažšie predmety čo najbližšie k chrbtici: hmotnosť tašky sa optimálne rozloží a odľahčí sa chrbát.
Malé vnútorné vrecko na zips na drobnosti
Termofóliou vystlané vrecko na desiatu pod prednou chlopňou - udrží desiatu čerstvú.
Malé vonkajšie vrecko na drobnosti
2 bočné vrecká s otvormi na odtekanie rozliatych nápojov
Priestor na cestovný poriadok pod vekom tašky
Jednoduché zapínanie na patentku s reflexným prvkom vo vnútri
Pohodlná gumová rukoväť na prenášanie alebo zavesenie tašky
Veselý dizajn a žiarivé farby
Farebná podšívka vnútri tašky, individuálne prispôsobená dizajnu
Rozmery: 28 x 41 x 20 cm

Hmotnosť: 950 g

Objem: 22 l

Dodatočné parametre

Kategória: Batohy a aktovky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.