LEGO Creator Magický jednorožec 3v1 31140

Kód: PZFLEG31140
Značka: LEGO
€12,52
Skladom (9 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

S touto súpravou Magický jednorožec 3 v 1 (31140) sa kreatívne deti od siedmich rokov môžu preniesť do bájnej krajiny, kde si môžu prehrávať vzrušujúce príbehy. Súprava obsahuje jednorožca so zlatým rohom, farebným chvostom a pohyblivými nohami a kopytami. Môže sa prezentovať v dvoch rôznych polohách: môže stáť na štyroch nohách alebo na dvoch zadných nohách pre ikonickú pózu na dúhovom stojane.

Stavaj farebné zvieratá z kociek LEGO®.
S tromi rôznymi magickými tvormi, ktoré si malí stavitelia môžu postaviť v rámci zábavy s touto sadou LEGO Creator 3 v 1, sa bájne dobrodružstvá nikdy nekončia. Deti si môžu postaviť pohyblivého magického jednorožca, premeniť ho na morského koníka na podstavci, ktorý imituje morské dno, alebo ho premeniť na pohyblivého magického páva s farebným chvostom, alebo dokonca použiť tehličky na vytvorenie úplne iného roztomilého stvorenia.

Aplikácia LEGO Builder
Užite si nový spôsob stavania s aplikáciou LEGO Builder. Svoj model môžeš zväčšovať a otáčať v 3D, ukladať sady a sledovať svoj pokrok.

Vlastnosti sady:- Sada obsahuje niekoľko funkcií, ktoré sa dajú využiť pri stavaní súprav:

Tri magické stvorenia v jednej sade - So sadou LEGO® Creator 3 v 1 Magický jednorožec (31140) môžu malí stavitelia stavať a prestavovať tri rôzne farebné modely.
Hodiny zábavy - vďaka trom rôznym scénam v bájnej krajine si deti môžu užiť zábavné príbehy: klusanie po dúhe s čarovným jednorožcom, plávanie s morským koníkom alebo hru s pávom
Pohyblivé modely - každé z troch stvorení má pohyblivé časti tela: Jednorožec môže pohybovať nohami a kopytami, morský koník pohybuje chvostom, plutvami a hlavou a páv má pohyblivý chvost a oči.
Na hranie a zdobenie - všetky tri čarovné zvieratká sa dajú postaviť ako dekorácie: jednorožec na dúhovom stojane, morský koník na stojane, ktorý imituje morské dno, a páv na dvoch nohách.
Zábavné stavanie - tento 145-dielny model je zábavný pre sedemročné a staršie deti. Je to skvelý darček k narodeninám alebo na Vianoce
Zábava na cesty - čarovný jednorožec je vysoký 13 cm, takže sa s ním môžete hrať doma alebo si ho dať do batohu a vziať so sebou na cesty
Viac zábavy 3 v 1 - pozri si aj ďalšie sady zo série LEGO® Creator 3 v 1 - Historická motorka (31135), Exotický papagáj (31136) a Plážový karavan (31138)
Pomoc pri stavaní - objav intuitívne návody na stavanie s aplikáciou LEGO® Builder, v ktorej môžeš približovať a otáčať modely v 3D, sledovať pokrok a ukladať sady a zároveň rozvíjať zručnosti svojho dieťaťa
Vysoká kvalita - kocky LEGO® vyrábame už viac ako šesť desaťročí, takže ich zakaždým ľahko rozložíte
Záruka bezpečnosti - stavebnice LEGO® spĺňajú najvyššie bezpečnostné normy na celom svete
Počet prvkov: 1: 145

Vek: 7+

Dodatočné parametre

Kategória: LEGO CREATOR
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.