LEGO Duplo Rodinný domček na kolieskach 10986

Kód: PZFLEG10986
Značka: LEGO
€19,96
Skladom (3 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Vezmite svoje dieťa na veľké dobrodružstvo so stavebnicou LEGO® DUPLO® Town Family House on Wheels (10986). Pomôžte malým staviteľom vytvoriť rozkošný karavan, ktorý sa pripája k autu. Predškoláci starší ako dva roky môžu domček zostaviť a odviezť ho na miesto podľa vlastného výberu. Kto vie, aké dobrodružstvá ich čakajú a koho stretnú!

Zábava, ktorá rozvíja fantáziu
Deti si môžu prehrávať rodinný život na cestách s dvoma figúrkami, ktoré sa zmestia na sedadlá auta. Môžu sa tiež hrať na prázdninové výlety s kamarátmi, sedieť pri táboráku a rozprávať si príbehy alebo piť kakao.

Podporuje rozprávanie príbehov
Kocky LEGO DUPLO Town umožňujú deťom hrať sa a slobodne sa vyjadrovať. Obľúbené prostredia, množstvo postavičiek a kocky bezpečné pre batoľatá inšpirujú predškolákov k tvorivej hre.

Voľná zábava na cestách - povzbuďte svoje dieťa, aby sa prejavilo pri dobrodružstvách plných zábavy so stavebnicou LEGO® DUPLO® Town Rodinný domček na kolieskach (10986).
Všetko, čo potrebujete na cestovanie - sada obsahuje auto, do ktorého sa zmestí figúrka dospelého a dieťaťa, malý domček na kolieskach, ktorý sa dá od auta odpojiť, táborák a hrniec.
Nápaditá hra - predškoláci od dvoch rokov si zamilujú hru s autom a prehrávanie scén z rodinného života počas táborenia na vybranom mieste.
Radostné chvíle pre rodinu - opatrovatelia a rodičia sa môžu pripojiť k malým deťom na výlet do kempu s touto kreatívnou hračkou, ktorá podporuje hru pre všetky vekové kategórie
Malé rozmery, veľká zábava - autíčko vrátane domčeka je vysoké 18 cm, dlhé 30 cm a široké 10 cm
Návod krok za krokom - táto sada obsahuje prehľadný obrázkový a digitálny návod v aplikácii LEGO® Builder, takže stavať môžu aj noví fanúšikovia LEGO
Realistické scenáre - sady LEGO® DUPLO® Town umožňujú predškolákom prehrávať si scény s každodennými postavami a prvkami vhodnými pre batoľatá
Vysokokvalitný výrobok - sady LEGO® DUPLO® spĺňajú najvyššie priemyselné štandardy. Vďaka tomu môžu deti kocky ľahko uchopiť, spájať a oddeľovať - a to nepretržite od roku 1969
Bezpečnosť - Kocky a prvky v súpravách LEGO® DUPLO® sú testované v každom ohľade, aby sa zabezpečilo, že každá hračka spĺňa prísne bezpečnostné normy.
Počet prvkov: 31

Vek: 2+

Dodatočné parametre

Kategória: LEGO DUPLO
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.