Lego Ninjago Jayovo nadzvukové lietadlo EVO 71784

Kód: PZFLEG71784
Značka: LEGO
€13,64
Skladom (6 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Daj fanúšikom nindžov od siedmich rokov možnosť vzlietnuť do oblakov nad mestom NINJAGO® s Jayovým nadzvukovým lietadlom EVO (71784). Toto superchladné tryskové lietadlo môže byť ešte väčšie a strašidelnejšie vďaka dvom vrhačom blokov, zlatým lopatkám a zlatému kormidlu.

Perfektné nebeské dobrodružstvo pre fanúšikov nindžov.
Táto sada bleskového tryskového lietadla obsahuje minifigúrku Jaya, ktorú môžu deti umiestniť do kokpitu a prežiť nindža dobrodružstvo medzi mrakmi. Deti ju môžu kombinovať aj s ďalšími sadami NINJAGO zo svojej zbierky pre ešte úžasnejšiu akciu.

Aplikácia LEGO® Builder
Aplikácia LEGO Builder ponúka jednoduché a intuitívne stavanie. Zväčšuj a otáčaj modely v 3D, ukladaj sady a sleduj svoj pokrok.

Vlastnosti sady:

So sadou LEGO® NINJAGO® Jayov nadzvukový tryskáč EVO (71784) si deti môžu užiť dobrodružstvá vo veľkých výškach.
Jedna minifigúrka - sada obsahuje minifigúrku Jaya s mečom, ktorú si deti môžu posadiť a ovládať v kokpite tryskáča
Vylepšiteľný NINJAGO® Jet - deti môžu tryskáč vylepšiť a urobiť ho väčším a desivejším pridaním dvoch vrhačov kociek, zlatých lopatiek a zlatého kormidla
Ak chceš zažiť ďalšie nindža dobrodružstvá, pozri si aj Niin vodný drak EVO (71800), Lloydov súboj mechov EVO (71781), Kaiov mechový jazdec EVO (71783) a ďalšie sady zo série LEGO® NINJAGO®.
Skvelý nápad na darček od LEGO® - táto 146-dielna sada hračiek pre deti od 7 rokov poskytuje zábavu pri samotnom stavaní a možno ju darovať ako každodenný, narodeninový alebo sviatočný darček
Zábava na cestách - s rozmermi 6 cm na výšku, 22 cm na dĺžku a 21 cm na šírku je LEGO® NINJAGO® jet vhodná nielen na hranie doma, ale aj na cestách
Nový spôsob stavania - aplikácia LEGO® Builder vedie deti intuitívnym stavaním. Počas stavania si môžu ukladať sady, sledovať pokrok a zväčšovať a otáčať 3D modely.
Vysoká kvalita - kocky LEGO® vyrábame už viac ako šesť desaťročí, takže sa zakaždým ľahko stavajú
Vždy v bezpečných rukách - kocky LEGO® spĺňajú najvyššie svetové bezpečnostné normy
Počet prvkov: 1: 146

Vek: 6+

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.