Ochranná podložka pod bazén Bestway 58001

Kód: TO1346-UNIW
Značka: BESTWAY
€10,36
Skladom (>50 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Ochranná podložka pod bazén Bestway 58001

Skladacia podložka k záhradnému bazénu s impozantnými rozmermi 335 cm x 335 cm. Jeho veľká veľkosť umožňuje univerzálne a všestranné použitie, je ideálna pre okrúhly aj obdĺžnikový bazén. Jeho multifunkčnosť umožňuje umiestnenie ako pod stojan, tak pod expanzné nádoby. Ako vidíte, podložka je súčasťou každého záhradného produktu.

Modrá ochranná podložka je predovšetkým multifunkčná, odolná a bezpečná, ľahko sa udržuje v čistote, vďaka čomu vám iste poslúži po mnoho letných sezón. Tento výrobok je vyrobený z PVC materiálu, ktorý je odolný a odolný proti akémukoľvek poškodeniu, napríklad prederaveniu alebo oderu.

Táto podložka má mnoho funkcií. Ako to môžete použiť? Chráni dno bazéna pred nečistotami a prepichnutím. Ochranná podložka navyše zabráni vnikaniu trávy, piesku alebo lístia a iných nečistôt do vody, pretože rozmery podložky umožňujú zložiť klapky na nej, nie priamo pred bazénom. Rohož je kvalitná tepelná izolácia, vďaka ktorej ohriata voda dlhšie vydrží a udrží si teplotu. Dôležité je, že prípravok môže tiež pomôcť vyrovnať pôdu pod bazénom.

V sade Bestway 58001 nájdete:

- jedna ochranná podložka s rozmermi 335 cm x 335 cm.

Dodatočné parametre

Kategória: Na záhrade
Hmotnosť: 0.3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.