Playmobil Novelmore Chrám času 70223

Kód: PZFPLA70223
Značka: Playmobil
€23,20
Skladom (>50 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Po desaťročiach mieru, harmónie a stagnácie v kráľovstve Noveldor sa starý konflikt medzi hrdinskými rytiermi z Novelmore a vzbúrenými Burnhamskými jazdcami začína odznova. Obe strany sa snažia získať magickú zbroj Invincibus, ktorá ich robí neporaziteľnými. Bitka ešte nie je rozhodnutá. Vydajte sa teda do Novelmore za vzrušujúcimi dobrodružstvami!
Chrám času 70223, v ktorom sa nachádza legendárne brnenie Invincibus, ktoré robí svojho majiteľa neporaziteľným. V nesprávnych rukách by to bola nebezpečná superzbraň. Preto ho v tomto chráme ukryl mocný mág Timithor a stráži Invincibus svojimi magickými schopnosťami. Neustále sa však objavujú votrelci, ktorí sa snažia dostať k vzácnemu artefaktu, a jedného dňa sa chrám stane dejiskom neľútostného súboja medzi dobrodružným princom Arwynnom z Novelmoru a šikovným Brodym Burnhamom, synom Bayrona z Burnhamu. Kto získa zbroj ako prvý?
Do portálu možno umiestniť magický žiariaci meč. Farba sa mení pri každom stlačení tlačidla na meči (automatické vypnutie : 15 s; 5 premenlivých farieb). Krištáľovú guľu v základni portálu možno vystreliť a mýtické brnenie môže nosiť rytier Novelmore aj rytier Burnham.

Obsah sady :

Obsahuje : 2 figúrky rytierov
1 figúrku čarodejníka
2 putá
3 plášte
br> 2 pokrývky hlavy
1 klobúk kúzelníka
2 rukavice
1 vrecko na opasok
1 základný disk

Vek : 4+

Dodatočné parametre

Kategória: Playmobil
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.