SBS Školský batoh Grade Unicorn 129666

Kód: PZFHAM129666
Značka: Step by Step
€197,56
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

MAGIC MAGS náhradné ozdoby tašiek

Ozdoby na tašky sa skladajú z 3 prvkov MAGIC MAGS: 2 magnetov a 1 prívesku. Kedykoľvek ich je možné vymeniť za novú sadu s iným motívom. A keď bude vaše dieťa staršie, môže ozdoby odstrániť a nosiť "dospelejšiu" školskú aktovku. Magnety majú oproti suchému zipsu tú výhodu, že pevnejšie držia na zemi, neopotrebovávajú sa a oveľa ľahšie sa nasadzujú.

Neónová viditeľnosť na ceste

Charakteristickým znakom tejto limitovanej série sú neónové farby aktoviek. Veľmi jasné farby v kombinácii so silnými odrazkami ORALITE vytvárajú školskú aktovku, ktorá je na ceste dobre viditeľná, a teda aj vaše dieťa.

Systém Easy Grow - prispôsobte školskú aktovku výške dieťaťa

Školská aktovka je vybavená špeciálnym systémom Easy Grow, ktorý umožňuje meniť výšku ramenných popruhov. Vďaka tomu môžete výšku popruhov prispôsobiť výške svojho dieťaťa. Tým je zaistené ergonomické nosenie po celú dobu školskej dochádzky. Taška nebude ležať príliš nízko, tvarované vankúšiky budú na správnom mieste a plne sa postarajú o pohodlie a zdravie vášho dieťaťa. Nastavenie je možné vykonať tým najpohodlnejším spôsobom - priamo na chrbte vášho dieťaťa pomocou skrytého gombíka vo vnútri.

Certifikát AGR

Konštrukcia sedacieho vaku Step by Step bola schválená nemeckým inštitútom AGR. Toto označenie (certifikát AGR) sa udeľuje výrobkom, ktoré majú pozitívny vplyv na chrbticu: poskytujú jej optimálnu oporu a nepreťažujú ju. Certifikát udeľuje nezávislá komisia zložená z odborníkov z rôznych lekárskych odborov.

Certifikát BAG

Bundesarbeitsgemeinschaft für Haltungsund Bewegungsförderung eV (Spolkové združenie na podporu pohyblivosti). (BAG) ako nezávislé združenie lekárov, učiteľov a rodičov odporúča školské aktovky Step by Step ako obzvlášť šetrné k chrbtu pre prevenciu zdravého chrbta.

Kvalita, ktorej môžete dôverovať

Nemecká značka Step by Step sú školské výrobky, ktoré používate po celé roky. Sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov a pri ich výrobe sa dbá na to, aby bol ošetrený každý, aj ten najmenší detail. Sú podrobované prísnym testom kvality, aby sa zabezpečilo, že vaše dieťa bude využívať bezpečný a odolný výrobok. Step by Step je značka, ktorej môžete dôverovať.

Záruka 4 roky

Na školské aktovky Step by Step sa vzťahuje záruka až 4 roky. Sme presvedčení o ich vysokej kvalite, a preto vám chceme poskytnúť toto uistenie aj tým, že ponúkame takú dlhú záručnú dobu.

Buďte ekologickí

Batoh je vyrobený zo 100% recyklovaných plastových fliaš. Pri modeli Space Neon dostalo nový život až 37 PET fliaš. Pri svojej práci sa riadime celosvetovým štandardom recyklácie. Buďte s nami ekologickí a dajte dobrý príklad ostatným.

Spoločne sa staráme o životné prostredie

Školské aktovky Step by Step neobsahujú látky PFC škodlivé pre životné prostredie. Používame materiály šetrné k životnému prostrediu, ktoré nakupujeme od spoľahlivých partnerov systému bluesign®.

VÝHODY:

Vonkajšia časť:

Ergonomický dizajn s ultraľahkým rámom zo sklených vlákien. Zaisťuje optimálnu stabilitu pri minimálnej hmotnosti. Elastický materiál sa pri nosení prispôsobí postave.
Horné nastavenie popruhov so stabilizačnými popruhmi umožňuje optimálne prispôsobenie tašky chrbtu dieťaťa. Nezabudnite popruhy s hornými stabilizačnými popruhmi nastaviť tak, aby zodpovedali výške dieťaťa!
Systém Anatomic Air spolu so špeciálnym priedušným polstrovaním umožňuje pohodlné nosenie školskej aktovky. Špeciálne odvetrávacie kanáliky zaisťujú dostatočné vetranie.
Ergonomicky tvarované ramenné popruhy sú podšité mäkkým materiálom a majú háčiky na uchytenie koncov popruhov, aby pri nosení neprekážali.
Nastaviteľný hrudný popruh zlepšuje posturálnu stabilitu pri nosení tašky a zabraňuje skĺzavaniu popruhov z ramien.
Široký a mäkko polstrovaný bedrový pás výrazne uľavuje chrbtici dieťaťa, najmä ak je školská taška ťažká.
Na prednej strane školskej tašky je umiestnené vrecko s termoizolačnou fóliou, takže horúce alebo studené desiaty nebudú tak rýchlo meniť svoju teplotu a zostanú dlhšie čerstvé. Vrecko má navyše dva otvory na odtok rozliatych tekutín.
Magnetický mechanizmus v zapínaní tašky sa veľmi ľahko používa. Jednoduchým pohybom ruky je možné tašku ľahko otvoriť. Keď je veko tašky zložené, automaticky sa zapne.
Pevná základňa udržuje tašku na zemi stabilnú a chráni ju pred vlhkosťou a nečistotami. Ďalšou výhodou je, že sa ľahko čistí.
Dve bočné vrecká na zips ponúkajú dostatok priestoru na fľašu alebo ďalšie príslušenstvo. Majú malé otvory umožňujúce odtok rozliatych tekutín.
Školskú tašku je možné zavesiť napr. na školskú lavicu.
Školská aktovka má mäkkú ergonomickú rukoväť, ktorá pri prenášaní pohodlne padne do ruky.
Školská taška má 3 vymeniteľné ozdobné prvky: 2 magnety a 1 visačku. Môžete ich kedykoľvek vymeniť

Dodatočné parametre

Kategória: Batohy a aktovky
Hmotnosť: 2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.