Schleich Veľká výskumná stanica dinosaurov 41462

Kód: PZFSLH41462
Značka: Schleich
€117,12
Skladom (2 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Veľká výskumná stanica dinosaurov zo série Schleich® Dinosaurs sľubuje veľa dobrodružstiev a skvelej zábavy! Hlboko v amazonskej džungli sa nachádza výskumná stanica, kde môžeš vykonávať rôzne výskumy na ešte žijúcich dinosauroch.

TEAM DINO alebo 3 bratia Colbyovci: MAXX, LUIS a FLYNN sa vydávajú na cestu plnú záhad. Vedúci MAXX má veľa práce na veľkej výskumnej stanici zo série Schleich® Dinosaury. Stanica má nielen veliteľské stanovište, ale aj vyhliadkovú plošinu s mobilným vystreľovačom šípov a žeriavom. Dole sa nachádza karanténny priestor pre čerstvo odchytené dinosaury. Tu sa vykonajú prvé vyšetrenia a potom sa dinosaury vypustia cez pohyblivé dvere do výbehu. sada obsahuje množstvo doplnkov a 2 originálne namaľované dinosaury.

Vďaka figúrkam Schleich si teraz malí milovníci prírody môžu vytvoriť vlastnú chovnú farmu bez toho, aby museli opustiť domov. Všetky figúrky Schleich vznikajú za pomoci odborníkov na zvieratá, veterinárov, zoológov a expertov, ktorých odborné znalosti umožňujú vytvárať hračky verne kopírujúce skutočné zvieratá. Každý rok sa vydávajú nové figúrky Schleich, aby sa zbierka zvierat mohla naďalej rozširovať o ďalšie a ďalšie exempláre.

Súprava obsahuje:

výskumná stanica,
pojazdný žeriav a navijak,
plotové prvky s funkciou rozbíjania,
vystreľovač s funkciou strieľania,
figúrka muža s pohyblivými ramenami,
2 x figúrka dinosaura,
klobúk,
kamera,
satelit,
sieť,
nôž,
ďalekohľad,
kus mäsa,
debna a ďalšie.
Vek: 3+

Dodatočné parametre

Kategória: Figúrky SCHLEICH
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.