Vlajka Nebelvíru od LEGO Harry Potter 76409

Kód: PZFLEG76409
Značka: LEGO
€43,68
Skladom (8 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Fanúšikovia Harryho Pottera™ môžu prejaviť svoju hrdosť na rod Nebelvíru™ s touto vlajkou postavenou z kociek LEGO® (76409). Je to skvelý každodenný darček pre deti od 9 rokov. Obsahuje tabuľku s potlačou emblému Nebelvíru a nástenný vešiak, na ktorom ju môžeš celú hrdo vystaviť. Vlajka sa tiež otvára a odhaľuje očarujúcu repliku nebelvírskej spoločenskej miestnosti s realistickými detailmi, ako je krb, miesto na sedenie a šachovnica. Výsuvná lentikulárna tabuľa vytvára magické 3D efekty vrátane obrázku Siriusa Blacka™, ktorý sa objavuje v krbe, a trofeje predstavujúcej prvé alebo štvrté miesto.

Ikonické postavy
Táto prenosná súprava je jednou zo štyroch zberateľských vlajok domu Hogwarts™. Obsahuje minifigúrky Harryho Pottera, Angeliny Johnsonovej a Nevilla Longbottoma™, ako aj Zlatú pochodeň a Nebelvírsky meč™ na hranie rolí.

LEGO Builders
S aplikáciou LEGO Builder si deti môžu užiť jednoduché a intuitívne stavanie. Môžu zväčšovať a otáčať model v 3D, ukladať sady a sledovať pokrok.

LEGO® Harry Potter™ Nebelvírska™ vlajka (76409) - Táto zostaviteľná vlajka umožňuje deťom ukázať svoju vernosť Nebelvíru. Vyves ju alebo ju otvor a hraj sa s ňou v detailne prepracovanej spoločenskej miestnosti.
Tri postavičky Nebelvíru™ - minifigúrky Harryho Pottera™, Angeliny Johnsonovej a Nevilla Longbottoma™, navyše zlatá pochodeň a Nebelvírsky meč™ na pripnutie v spoločenskej miestnosti
Autentické detaily - Vlajka zobrazuje erb Nebelvíru™ a po otvorení odhaľuje spoločenskú miestnosť zostavenú z kociek, vrátane krbu, sedadiel so sviečkami a sviečkami a šachovnice
Očarujúce 3D efekty - lentikulárna šachovnica vytvára ilúziu pohybu, hĺbku na schodoch, trofej zobrazuje prvé alebo štvrté miesto, Sirius Black™ sa objavuje v ohni a ďalšie efekty
Táto 285-dielna sada, ktorá je vzrušujúcim nápadom na darček, poskytuje zábavu ako z Harryho Pottera™ pre deti od 9 rokov. Je to skvelý darček na narodeniny, sviatky alebo na každodenné použitie.
Zábava na cestách - vlajka je 20 cm vysoká, 13 cm široká a 3 cm hlboká, takže ju deti môžu ľahko vložiť do batohu a vziať si ju so sebou na cesty.
Nový spôsob stavania - aplikácia LEGO® Builder vedie deti intuitívnym procesom stavania. Počas stavania si môžu ukladať sady, sledovať pokrok a približovať a otáčať modely v 3D.
Štyri zberateľské vlajky domov Hogwarts™ - deti si môžu postaviť vlastnú zbierku vlajok spolu so Zmijozelom™ 76410, Havranom™ 76411 a Huflepufom™ 76412
Vysoká kvalita - kocky LEGO® spĺňajú najvyššie priemyselné štandardy, takže sa ľahko spájajú a dobre držia pohromade
Zaručená bezpečnosť - kocky a prvky LEGO® sa rozbíjajú, zahrievajú, drvia, krútia a testujú mnohými ďalšími spôsobmi. To zaručuje, že každá z nich spĺňa náročné celosvetové bezpečnostné normy.
Počet prvkov: 1: 285

Vek: 9+

Dodatočné parametre

Kategória: LEGO HARRY POTTER
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.